diumenge

LA NOSTRA WIKI

divendres


Ací teniu tots els materials que heu elaborat a les classes de teoria. Cal anar penjant-los, cadascú la seua aportació. Com vegeu depen de la vostra col.laboració que els companys disposen o no d´ells. Avant!

GUIA PER A PUJAR DOCUMENTS

guia para subir documentos guia para subir documentos idelma Una guía donde explica paso a paso como subir documentos a un blog o wiki

PDF BLOCS 2008

dimarts

Us deixe aquest widget de "La Gran Guia de los Blogs 2008", és un pdf amb breus descripcions de blogs molt interessants per a nosaltres, cal visitar el blocs d' educació.
Descargar Edición escaneada en PDF de La Gran Guía de los Blogs 2008

LLICENCIES CREATIVE COMMONS PER AL NOSTRE BLOG

divendres


Informat lliure i responsablement de com afegir una llicencia creative commons al teu blog. Visita aquest enllaç de l'imatge.

MONOGRÀFICS BLOCS





Cal coneixer de prop aquests articles del ministeri d´educació per saber com utilitzar els blocs a les aules dels centres educatius, el seu aprofitament didàctic,com publicar un bloc de forma lliure i responsable... Visita l´enllaç de l'imatge.

COM CANVIAR LA PLANTILLA DEL NOSTRE BLOG

Us deixe un video que ens mostra com canviar la plantilla del blog de proves, a classe treballem des de Btemplates, un lloc diferent al que ens mostren ací, però el funcionament és exactament el mateix.

BLOGS I WIKIS EN TASQUES EDUCATIVES

dilluns


L'article "Blogs y wikis en tareas educativas" del Ministeri d'Educació, Política Social i Esport, ens fa una clara aposta pel treball amb aquestes ferramentes a les aules. Ves a l´enllaç de l´imatge.

BLOGS PER A EDUCAR

diumenge




L' enllaç del titol d´aquesta entrada és tracta d'un lloc molt interessant per tenir les idees molt clares a l' hora d´utlitzar un blog a l´escola i tota la seua fonamentació teòrica. Us convide a passar una estona llegint i espere que reflexioneu una mica. Avant, feu click a l'enllaç.

UN PROJECTE EDUCATIU

dissabte

Les xiquetes i xiquets al món en desenvolupament no estan suficientment educats. Un projecte que és realitat.

UTILITZACIÓ DE LES NOVES TECNOLOGIES AMB ALUMNES

dimecres

Deixem a l´abast dels alumnes d´Infantil i Primaria les noves tecnologies sense cap tipus de control?